لیزر موهای زائد
لیزر موهای زائد ، از بین بردن موهای زائد ، رفع موهای زائد
یکی از مشکلات و معضلات همیشگی خانم ها و بعضی از آقایان، رشد زیاد موهای بدن در نواحی مختلف است که باعث میشود فرد مجبور باشد به طور مرتب با روشهای موقتی آنها را از بین ببرد.در این مقاله لیزر موهای زائد را توضیح خواهیم داد.
موهای نا خواسته یا موهای زائد در مواضعی از بدن ایجاد میشود که غیر معمول بوده و رنگ تیره آنها نیز این رویش غیر طبیعی را بیش تر نمایان می سازد . رویش موهای زائد را عمدتا در نواحی چانه ، لب فوقانی ، نواحی دو طرف صورت ،از محل ناف به طرف پایین و در فرورفتگی ناحیه کمر ، به رنگ تیره و سیاه می توان مشاهده نمود
تقریباً همه ما از روییدن موهای زائد در بعضی از قسمتهای بدن خود ناراضی هستیم و تمایل به از بین بردن موهای زائد داریم و یا دست کم ضخامت و سرعت رشدشان را کاهش دهیم. زیاد بودن محصولات تجاری در این زمینه خود گویای اهمیت آن در بین افراد جامعه است. بیشتر این محصولات و تبلیغات تجاری در زمینه حذف دائم موهای بدن تنها در حد یک ادعا می باشد و در عمل نمیتواند کمک زیادی به شما بکند. یافتن روش کارآمد و مؤثر از بین بردن موهای شکم، دست و پا، زیربغل، صورت، کل بدن، بازو، گردن، گوش، ناحیه تناسلی و یا کشالههای ران چندان آسان نیست. به طور کلی برای از بین بردن موهای بدن، دو انتخاب خواهید داشت :
- روشهای موقت
- روشهای دائم
روشهای موقت حذف موهای زائد بدن شامل استفاده از تیغ، کرمهای موبر، موم، اپلاسیون و … است
رفع موهای زائد بوسیله لیزر،یکی از رایج ترین جراحی های زیبایی است که در ایالت متحده آمریکا انجام می شود و دومین جراحی بعد از جراحی جوان سازی و رفع چین وچروک پوست می باشد .
تاکنون ثابت شده برای درمان نواحی وسيع پوشیده از مو هیچ روشی بهتر از لیزر نیست و روشهای دیگر به اندازه لیزر نمی توان موثر و اثر ماندگاری داشته باشد.
از مزایای این روش این است که پس از استفاده پوست را در مقایسه با موم انداختن (واکس و یا با شمع)، الکترولیز موهای زاید یا تیغ زدن صافتر و لطیفتر میکند. با این تکنیک ملایم میتوان موی قسمتهای بزرگتری از بدن را به شیوهای مؤثر و در عین حال با حداقل ناراحتی و بی نیاز از استراحت و خارج نشدن از منزل از بین برد. امروزه از بین بردن موهای زائد صورت و بدن با لیزر یکی از رایجترین عملهای زیبایی به شمار میرود.
از عوامل موثر بر نتیجه درمان با لیزر می توان به سن، نژاد، داروی مصرفی، میزان هورمونها و ناحیه مورد نظر بدن که بر طول، زبری و رنگ مو تأثیر میگذارند اشاره کرد.